Для ліцеїстів ІІ курсу: Тема 12. Світова культурна спадщина

Об’єкти Всесвітньої спадщини, включені до спеціального списку ЮНЕСКО, представляють колосальний інтерес для всього населення планети. Унікальні природні і культурні об’єкти дають можливість зберегти ті неповторні куточки природи і рукотворні пам’ятки, які демонструють багатство природи і можливості людського розуму. На сьогодні у Списку всесвітньої спадщини понад 962 об’єкта, з них 745 культурних.
В усі часи творіння рук людських бентежили погляд і уяву. Звичайно, не кожен витвір викликає всебічне захоплення. Та все ж, є у світі унікальні споруди, біля яких затамовують подих усі без виключення. Ми, безперечно, багато про них знаємо, але погодьтеся, кожного разу, неначе вперше споглядаємо з суто дитячим задоволенням ці дива, створені уявою й стараннями людей і увіковічені для нащадків. Тож давайте ще раз поринемо у світ Великого і Чарівного… Сім чудес Стародавнього світу Сім нових чудес світу Об'єкти ЮНЕСКО в Україні Сім чудес України Домашнє завдання: Вивчити назви усіх "чудес" Стародавнього та сучасного світу. Підготувати ілюстровану доповідь про один зі світових шедеврів мистецтва. Роботу надіслати на електронну адресу kostyrya_1979@ukr.net або до Класруму

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Для ліцеїстів ІІІ курсу: Розділ 1. Мистецтво України від найдавніших часів до кінця ХVІ століття. Тема 1.Образотворче мистецтво. Трипільська та Скіфська культури. Мистецтво грецьких міст Північного Причорномор’я.

Для ліцеїстів І курсу (8 клас): Тема. Пам'ятки мистецтва Північного Причорномор'я та Скіфії

Для ліцеїстів ІІІ курсу: Розділ ІІІ.Мистецтво України ХІХ ст. Тема.Образотворче мистецтво.